MÄSSPROGRAM
Föreläsning-workshop- seans
Samtliga föreläsningar är Gratis förutom de som är markerade med  * 
Varje föreläsning / Workshop är i 50 min

LÖRDAG 18 maj

12-13 Workshop med Ann Charlotte Löfdahl – Du lever ett multidimensionellt liv- kom och upplev hur

13-14 Christina Maria Bladh- Nia Moving To HealRörelser för Helande. Holistisk läkande rörelseform i glädje för kroppen, själen, sinnet och känslorna. Enkla, helande rörelser görs sittande eller i långsamt tempo till härlig musik!Speciellt bra för stress, utbrändhet, smärt, fibro, värk, deppighet. Nia ger glädje, kraft, energi och löser upp spänningar. Nia baseras på dans, yoga, mindfulness och kampsport. Kom och upptäck Nia - varför Nia är unik!

14-15  Seans med Inger Ericsson 100:-
 
15-17 Anna Stomsi TV3  - ”Kommer jag att börja se döda människor nu?”
Hur fungerar medialitet? Är alla mediala? Har du egna upplevelser du inte får ordning på? Här hälsar Anna Stomsi varmt välkommen till en sprudlande intensivkurs i det mediala språket!  200;.
  
 17-18 
 
Utomhus Lördag
Kl 13-14 Anita Norgren - trummeditation en urgammal teknik i min kåta. 100:-.

Kl 16-17 Mattias Rudin -grupphealing med den shamanska regnbågsflamman med trumma 100:-
 
I Herrgårdens salong
 
14-15 Mia Westlund- www.harpkonst.se
Spelar harpa i Herrgårdens salong  lördag kl 14-15
 
16-17 Sånger för sinnet med Petra Kvännå & Eva Mandelkvist
i salongen i Herrgården
 
 
SÖNDAG 19 maj

11-12  Seans Lena Lindblom 100:-
 
12-13  Workshop -Ayurveda -det enkla & naturliga sättet att komma i balans.Deltagarna får göra ett test, provsmaka the & få egenvårdstips för att uppnå bättre livskvalité med Jenny Berg

13-14 Föreläsning om auran och färger med Viktoria Käller Guzikowski
 
14-15 Christina Maria Bladh- Nia Moving To HealRörelser för Helande. Holistisk läkande rörelseform i glädje för kroppen, själen, sinnet och känslorna. Enkla, helande rörelser görs sittande eller i långsamt tempo till härlig musik!Speciellt bra för stress, utbrändhet, smärt, fibro, värk, deppighet. Nia ger glädje, kraft, energi och löser upp spänningar. Nia baseras på dans, yoga, mindfulness och kampsport. Kom och upptäck Nia - varför Nia är unik!
 
15-16  Öyvind Ander berätta om min bok - Fyra sätt att överleva i öknen
 
Utomhus Söndag :
Kl 13-14 Anita Norgren - trummeditation en urgammal teknik i min kåta. 100:-.

Kl 14-15 Krafttrumning med Lasse Ström
Jag trummar för kraften. Jag trummar för styrkan i livet. Jag trummar för kraften att gå vidare. Jag trummar för energin. Jag trummar för balansen. Att kunna jorda sig. När man står stadigt med båda fötterna på jorden så kan man ta stegen framåt och uppåt utan att tappa balansen. Jag trummar för att kunna lyfta sig själv. Sträcka sig uppåt men inte tappa fotfästet. I detta kan man också hitta kraften att hela sig. Alla har vi en styrka att hjälpa oss själva. Du få ta en färgamulett ur en tygpåse. Denna får följa med under hela tiden. Denna får du sedan med dig hem. Vad jag gärna vill är att du använder denna som en sorts ”bandspelare” och med hjälp av den tar med dig trumningen/känslan/kraften och sedan kan plocka fram vid behov. Att ”spela” upp den för dig.
Samling utanför Steviks monter 100:-