MÄSSPROGRAM
Föreläsning-workshop- seans
Samtliga föreläsningar är Gratis förutom de som är markerade med  * 
Varje föreläsning / Workshop är i 50 min

 

MÄSSPROGRAM
Föreläsning-workshop- seans de är gratis förutom de som är markerade med ett pris. Varje föreläsning/workshop är i 50 min och i Föredragsrummet Mejeriet om inget annat står bredvid informationen.
 
LÖRDAG 16 maj
11-12  Vad är essentiella oljor ?? Hur hur kan dessa hjälpa oss i vår vardag !!
Föredrag om DoTerras essentiella oljor ”Gåva från jorden” med Susanna Oden
DoTERRA erbjuder 100% rena, eteriska oljor med oändliga användningsområden för både kropp & själ. DoTerra betyder ”gåva från jorden och är ett företag som arbetar med att ta fram de mest potenta och rena essentiella oljorna som går att frambringa med dagens möjligheter. Företaget samarbetar med odlarna på ett sätt som stödjer ekologisk odling och möjlighet för allt fler människor på plats att leva och utveckla miljö och ekonomin”

12-13 Seans med Inger Ericsson 100:-

13-14  Föredrag om en teknologi för förbättrat välmående som ligger 10-15 år före sin tid . Har med cellkommunikation att göra, den är kroppsegen och giftfri. Den får dig att bli piggare,starkare och känna dig yngre  med Monica Karlsson

14-15  Prova på hypnos! Stärkande djupavslappning med suggestionsterapi" med Eva Storgaard  100:-
 
15-17 Föredrag om Änglavakt Mirakel och Tacksamhet med Siv Johansson 100:-
 
16-17 Orakelseans och ett föredrag om guider med BarfotaOraklet Maria  100:-
 
17-18 Ett möte med trumman. Här träffas vi i gemenskap. En typ av miniworkshop/föredrag/provapåcirkel. Vi pratar lite om trummor och trumning. Lite om tekniken bakom. Hur man håller trumma och trumpinne. Sedan trummar vi. Tillsammans med mig som leder. Den som känner sig mogen att ta ett steg framåt gör så. Här handlar det om gemenskap och ömsesidig respekt likaväl som att ta plats. Beroende på tid och ork så blir det en eller fler trumningar under tiden. Och har du ingen trumma så lånar du av oss med Lasse Ström  Kostnad 200 kronor.
 
 
SÖNDAG 17 maj
10-11 Vad är essentiella oljor ?? Hur hur kan dessa hjälpa oss i vår vardag !!
Föredrag om DoTerras essentiella oljor ”Gåva från jorden” med Susanna Oden
DoTERRA erbjuder 100% rena, eteriska oljor med oändliga användningsområden för både kropp & själ. DoTerra betyder ”gåva från jorden och är ett företag som arbetar med att ta fram de mest potenta och rena essentiella oljorna som går att frambringa med dagens möjligheter. Företaget samarbetar med odlarna på ett sätt som stödjer ekologisk
 
11-12  Seans med Lena Lindblom 100:-
 
12-13  Workshop - Ayurveda - six pillats of Health Dagliga livsstils val,
1, sömn
2, meditation
3, rörelse
4, hälsosamma känslor
5, jordning
6. Optimal näring / mat
Samt te provningmed  Jenny Berg
 
13-14 Föreläsning om auran och färger med Viktoria Käller Guzikowski
 
14-15  Christina Maria Bladh- Nia Moving To HealRörelser för Helande. Holistisk läkande rörelseform i glädje för kroppen, själen, sinnet och känslorna. Enkla, helande rörelser görs sittande eller i långsamt tempo till härlig musik!Speciellt bra för stress, utbrändhet, smärt, fibro, värk, deppighet. Nia ger glädje, kraft, energi och löser upp spänningar. Nia baseras på dans, yoga, mindfulness och kampsport. Kom och upptäck Nia - varför Nia är unik!
 
15-16 Föredrag om ”The wheel of Transformation” - ett nytt system som på ett mycket pricksäkert sätt visar på de erfarenheter och utmaningar var och en av oss ska igenom i detta liv - de dunkla områden som vi oftast inte vare sig ser eller förstår och som sätter krokben för vår möjlighet att uppnå det vi önskar, vill och drömmer om - men det visar också på dina fysiska och andliga mål och de områden där det är meningen att just du ska lysa.

Detta är något jag ständigt återkommer till under mina handläsningssessioner; att våga förverkliga drömmar. Men hur ska vi kunna förverkliga det vi drömmer om? Hur vet jag att det jag drömmer om verkligen är det som jag ska göra? Eller kanske du inte vet vad det är meningen att du ska göra? Kanske du inte funnit din dröm...

Det handlar om alla de områden som vi alla måste igenom. Områden som är specifika för var och en av oss och som vi ska lära oss av så vi kan nå våra allra djupaste önskningar och drömmar. Det är de områden där vi ofta fastnar eftersom vi vare sig ser eller förstår vad det är som gör att vi inte kommer dit vi vill - att nå våra drömmar och den lycka och harmoni i våra liv som det är meningen att vi alla ska ha .

Pia J. Stengard -Handläsning - Kiromantiker & Transformations coach
Pris: 150 kr - kan omvandlas till kontanter. Biljett köps i min monter innan föredraget
 
Utomhus Söndag :
 
Kl 14-15 Krafttrumning med Lasse Ström
Jag trummar för kraften. Jag trummar för styrkan i livet. Jag trummar för kraften att gå vidare. Jag trummar för energin. Jag trummar för balansen. Att kunna jorda sig. När man står stadigt med båda fötterna på jorden så kan man ta stegen framåt och uppåt utan att tappa balansen. Jag trummar för att kunna lyfta sig själv. Sträcka sig uppåt men inte tappa fotfästet. I detta kan man också hitta kraften att hela sig. Alla har vi en styrka att hjälpa oss själva. Du få ta en färgamulett ur en tygpåse. Denna får följa med under hela tiden. Denna får du sedan med dig hem. Vad jag gärna vill är att du använder denna som en sorts ”bandspelare” och med hjälp av den tar med dig trumningen/känslan/kraften och sedan kan plocka fram vid behov. Att ”spela” upp den för dig.
Samling utanför Steviks monter 150:-